Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Green Hill Lovascentrum
Cím: 2038 Sóskút, Biatorbágyi útEmail: vargatimo@freemail.hu
Web: www.greenhill-lovascentrum.comTelefon: (06-30)428-2372
Gps: 47.4036814 , 18.8330695

Bemutatkozás

Mikor 1990-ben megérkeztem Magyarországra elhatároztam, hogy idõvel itt is meg fogom valósítani azt, amit Amerikában sok éven keresztül gyakoroltam, létesítek egy lovardát. Sajnos a körülmények miatt Magyarországon nem tudtam megszerezni azt a 100 hektárt, amit anno ott hagytam, így a megvalósításhoz meg kellett elégednem 6 hektárral. Olyan helyet kerestem, ahol a lovak is biztonságban lesznek és vendégeink, bértartóink is maximálisan ki tudják használni a gyönyörû környezet és a minõségi kialakítás elõnyeit. Idõbe telt, de úgy gondolom, hogy ezt a helyet megtaláltam. Ajánlom mindenkinek, aki a lovas életben részt vett, vagy aki csak most fog részt venni. Látogasson meg minket és gyõzõdjön meg arról, hogy a családias hangulat és a nyugat követelményei egy helyen találhatók meg a Green Hill Lovas centrumban. Fontos volt számomra, hogy egy olyan lovas centrumot hozzak létre, amely megállná a helyét bárhol a világban. Büszke vagyok, hogy ez sikerült és a lovas centrum megnyitotta kapuit.

A Green Hill Lovas centrum Budapest vonzáskörzetében, gyönyörû saját gondozásban álló természeti környezetben található, Sóskút határában közel 6 hektáron terül el. A minõségi szolgáltatásainknak köszönhetõen egyszerre szolgálja a lovak szeretõit, a hobbi sportolókat és az élsportolókat, valamint a lovas terápia segítségével a gyógyulásra szoruló gyermekeket. Széleskörû programajánlattal gondoskodunk arról, hogy gyermekek lovas tábor keretében megismerkedjenek a lovak közelségével és a lovak körüli magatartás legfontosabb szabályaival.

Lovardánk lovai és oktatói egész évben sok szeretettel várják a vendégeinket. A kezdõk megízlelik a lovaglást az alapoktól kezdve, a biztonságos üléstõl a futószáras munkáig, de a haladási sebességüktõl függõen akár az osztálylovaglásig is eljuthatnak. A haladók osztályban, egyéni képességeiknek, szintjüknek megfelelõen dolgoznak, s amennyiben már terepképesek, úgy a közvetlen környékbeli erdõkben túrázunk velük. Szakedzõink közremûködésével a lovardánkban folyamatos képzés folyik. (díjlovaglás, díjugratás és western stílus). Saját lovak bértartására, ablakos, ultramodern kialakítású angol boxos istállónkban van lehetõség.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink